Cum iti alegi casa de vacanta potrivita?

Noi toti, prea ametiti de caruselul realitatii, avem nevoie, din cand in cand, de o pauza. De un moment de relaxare, de un moment in care sa uiti de toate problemele,  sa-ti asculti sufletul si sa stai aproape de oamenii cu adeverat importati din viata ta. Si atunci ti-ai dori sa te poti refugia intr-o casa de vacanta, o adevarata oaza de liniste sadinta-n mijlocul naturii.

Daca esti in cautarea unui astfel de loc in care sa poti evada dintr-o realitatea prea zgomotoasa, prea poluata, prea stresata si prea obosita in care tu te simti mic, impovarat de o multime de probleme si parte dintr-un gri monoton, atunci te voi ajuta cu cateva destinatii potrivite.

Cum iti alegi casa de vacanta potrivitaPrimul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand esti indecis in ceea ce priveste alegerea casei de vacanta este sa raspunzi la intrebarea: Iti place muntele, marea sau traditiile?

Daca esti un iubitor al albastrului infinit, atunci raspunsul este simplu. O casa de vacanta pe malul marii de unde poti sa auzi cum valurile se sparg de mal, cum pescarusii saluta marea, reprezinta oaza de liniste si rasfat pe care o cautai. Iar astfel de locuri le gasesti cu usurinta in sute de anunturi pe net.

In schimb pentru iubitorii de munte, pentru cei care prefera aerul tare, sueratul rebel al vantului, mirosul ierbii si a cetinii de brad, destinatia potrivita pentru rasfatul din vacanta ta este zona muntoasa a Transilvaniei. Acolo pe orice petic de pamant gasesti un nestemat al naturii. Astfel cauta pe net ceva anunturi si pune-ti la punct planurile pentru casa de vacanta pe care ti-o doresti.

Pentru iubitorii de poezie, de traditii, de istorie si de cultura, nordul Moldovei reprezinta locul ideal in care isi pot racori setea de cunoastere si pofta de frumusete si spiritualitate. Aici casele de vacanta prind aer poetic si se transorma intr-o adevarata rima a sufletului.

Lasă un comentariu