Cererea de spatii de birouri in crestere in primele luni ale anului 2013

Cererea pentru inchirierea de spatii de birouri a inregistrat o crestere semnificativa (aproximativ 30% fata de anul 2012) la inceputul anului 2013. Cresterea se datoreaza companiilor medii care au inceput in forta anul 2013. Trendul pozitiv din 2013 este cu atat mai imbucurator cu cat si in primul trimestru din 2012 s-a resimtit o crestere cu 27% fata de anul 2011.

Conform datelor ESOP Consulting, de la inceputul lunii ianuarie si pana in prezent, cererea de birouri de inchiriat totalizeaza 168.667 mp, ceea ce reprezinta cu 30% mai mult decat in aceeasi perioada din 2012 si cu 35% fata de media trimestrelor din 2012. Cresterea cererii s-a resimtit si in volumul tranzactiilor, care s-a majorat cu 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Spatii de birouri

In Bucuresti s-a inregistrat cea mai mare crestere, numarul cererilor de inchirieri birouri fiind aproape dublu fata de anii 2012 si 2011.

Aceasta crestere se datoreaza si faptului ca au aparut solutii de spatii de birouri deosebit de atractive in piata. Se remarca, in special, proiectele finantate din fonduri europene, ce ofera chirii preferentiale, sub pretul mediu al pietei.

Portalul nostru de anunturi online dispune de o sectiune dedicata sectorului imobiliar, ce cuprinde anunturi de apartamente 2 camere, spatii comerciale, spatii de birouri, garsoniere, etc. Celor interesati de oferte de inchirieri si vanzari de birouri, le punem la dispozitie anunturi de spatii de birouri in Bucuresti si in orice alta localitate din tara. Toate anunturile sunt insotite de poze si informatii concrete cu privire la suprafata, pret, locatie, etc.

Venim in sprijinul si celor care doresc sa-si promoveze ofertele de inchirieri si vanzari birouri, propunandu-le posibilitati nelimitate de publicare online a anunturilor.

Detalii suplimentare pe www.publicanunturi.ro !

Lasă un comentariu