Cele mai vandute parfumuri de dama

Cele mai vandute parfumuri de dama

Femeile, spre deosebire de barbati, pun mult mai mult pret pe detalii iar acest lucru se reflecta in majoritatea elementelor din viata de zi cu zi. Cand vine vorba despre haine si accesorii, o femeie isi doreste sa straluceasca, sa iasa in evidenta si sa fie admirata atat de publicul feminin cat mai ales de cel masculin.

In afara unei vestimentatii adaptate stilului propriu si evenimentului la care ia parte, o femeie trebuie sa miroasa bine, parfumul fiind unul dintre aliatii sai de nadejde.

Publicatiile dedicate modei si produselor de ingrijire personala au realizat un amplu clasament al celor mai reusite parfumuri all-time, parfumuri care au scris istorie si care au fost vandute un site de milioane de exemplare.

1. Chanel No. 5 – Lansat inca din anul 1921 de catre chimistul Ernest Beaux pentru Coco Chanel, acest parfum se bucura de vanzari record in fiecare an. La baza, Chanel No. 5 este un parfum foarte fin, principalele note provenind din neroli, ylang yland, trandafiri sau iasomie. Completarea pentru un miros unic in lume vine din partea santalului si vaniliei, aceste arome imbinandu-se perfect pentru un rezultat care a schimbat lumea parfumurilor.

2. L’Air Du Temps by Nina Ricci – Conform specialistilor, acest parfum a fost preferatul printesei Diana. Cu o istorie de peste 60 de ani, se pare ca parfumul este unul mai apreciat chiar si decat Chanel No. 5, la fiecare 5 secunde un exemplar fiind vandut in miile de magazine care il comercializeaza. Aroma puternica de trandafir se imbina cu elemente precum irisul, lemnul de santal sau iasomia.

3. J’adore de Christian Dior – Un parfum cu o istorie mai putin bogata decat cele doua prezentate anterior insa care a reusit ca in cei 14 ani de existenta sa cucereasca simturile a milioane de femei. In momentul de fata, ambalajul lui J’adore este unul clasic, inspirat din vechile amfore grecesti, in timp ce aromele predominante sunt cele de mandarine, orhidee, mure, prune sau mosc.

4. Shalimar de Guerlain – Avand ca inspiratie o frumoasa povest de iubire de la inceputul anilor 1900, Shlimar de Guerlain are o nota orientala, aromele de lamaie sau iasomie fiind completate de trandafiri, iris, boabe de tonka si vanilie. In anul 2011 a fost lansata o noua serie de parfumuri Shalimar Parfum Initial L’Eau, accentele fiind puse indeosebi pe citrice si iasomie.

5. Joy de Jean Patou – Inspirand luxul intr-o perioada de instabilitate economica, Joy a fost lansat in anul 1929. Considerat a fi un parfum regal, de o calitate extraordinara, pasionatii de arome il plaseaza chiar in fruntea celor mai reusite parfumuri all time. Aromele regasite in acest parfum sunt de flori precum tuberoza, iasomia, irisul sau trandafirul dar si elemente ceva mai dulci precum perele, santalul sau moscul. Sticla este de o eleganta pura, continutul ei fiind dedicat tuturor doamnelor care isi doresc sa exprime eleganta si rafinament.

Lasă un comentariu