Cazare de lux in Romania

Cazare de lux in Romania

Romania este tara care dispune de toate formele de relief, se mandreste cu orase medievale de o frumusete rara in timp ce numarul turistilor care ne trec hotarele este intr-o continua crestere. Aceste detalii fac parte din domeniul turismului, un segment de activitate despre care multi romani afirma ca nu este indeajuns de dezvoltat, numarul turistilor care ar trebui sa ne viziteze punctele de atractie putand fi dublat cu usurinta.
Promovarea defectuoasa sau numeroasele probleme de infrastructura par a fi principalele motive pentru care turismul romanesc nu cunoaste o dezvoltare propice. Daca la nivel de promovare inca mai trebuie sa invatam de la alte tari, la nivel de infrastructura lucrurile par a se misca intr-un sens pozitiv, construirea unor hoteluri de lux fiind un prim pas pe care oamenii de afaceri romani il fac in speranta atragerii unui numar de turisti straini cat mai ridicat.

Mai jos avem o lista cu cele mai luxoase trei locatii in care va puteti caza, Bucurestiul fiind orasul cu doua prezente in acest top.
1. Radisson Blu
Desi este detinut de o companie multinationala, Radisso Blu se mandreste cu o reprezentanta de seama in centrul capitalei. Hotelul dispune de aproximativ 720 de spatii de cazare, are o arhitectura realizata de Uri Blumenthal impreuna cu designerul Buki Zuker si beneficiaza de 5 stele. Printre celebritatile care au vizitat Bucurestiul si au petrecut cel putin o noapte in apartamentul regal se numara Gorbaciov, Madonna sau Lady Gaga. Pretul unei camere duble standard este de aproximativ 600 de lei/noapte.
2. Hilton
Artista Paris Hilton este fericita mostenitoare a lantului hotelier Hilton, acesta fiind reprezentat in Romania in Bucuresti, Oradea si Sibiu. In Bucuresti, imperiul Hilton se lauda cu un hotel de 270 de camere de lux, piscina interioara, sauna sau centrul spa fiind doar cateva dintre facilitatile cu care va puteti delecta intr-o seara petrecuta acolo. Preturile pornesc de la 490 de lei pentru o camera dubla si ajung la 1900 de lei pentru o noapte petrecuta in apartamentul imperial.
3. Lux Garden
Unul dintre hotelurile de lux care nu se afla in zona capitalei este Lux Garden, locatia aleasa de constructori fiind una dintre cele mai apreciate statiuni montane: Azuga. Arhitectura exterioara este una moderna si usor de remarcat in timp ce camerele dispun doar de obiecte de lux, de la finisaje, aparatura electronica si pana la elementele decorative sau consumabile. Pornind de la premisa ca luxul se plateste, avem parte de preturi pe masura, o camera dubla standard ajungand chiar si la un tarif de 600 de lei pe noapte in timp ce unul dintre apartamentele de lux pot fi inchiriate cu peste 1000 de lei pe noapte.

Alte spatii de cazare de 5 stele pe care le puteti incerca in zona capitalei ar fi Carol Parc, hotelul considerat de multi a fi cel mai luxos, precum si Marriott, probabil cel mai cunoscut hotel de lux din Bucuresti.

Lasă un comentariu