Asus TX300CA-C4023H – un ultrabook perfect

Asus TX300CA-C4023H – un ultrabook perfect

Evolutia ne-a facut sa trecem de la desktop-uri la laptopuri insa acest pas pare sa fi fost doar inceputul noului val tehnologic. Nici macar laptopurile clasice nu le mai putem cataloga drept varfuri de gama, ceea ce isi doresc acum utilzatorii fiind un maxim de performanta si portabilite.

Ceea ce am descris ceva mai sus se poate traduce prin ultrabook-uri, acele dispozitive de o calitate mult mai ridicata decat un laptop, fie ca ne referim la carcasa, performante sau chiar portabilitate.

Asus TX300CA-C4023H este cel mai bun exemplu, este un ultrabook lansat in acest an care inglobeaza cea mai buna tehnologie de pe piata. In afara faptului ca il puteti utiliza ca pe un simplu laptop, Asus TX300CA-C4023H poate fi catalogat drept un hibrid cu perspective inalte, display-ul fiind unul detasabil, un display cu touchscreen ce poate fi folosit ca tableta.

Bucurati-va de o configuratie extrem de performanta

Cand vine vorba despre performanta, configuratia lui Asus TX300CA-C4023H este una cat se poate de atent realizata, tehnicienii de la Asus mizand doar pe componente de calitate. Procesorul imprima o viteza de lucru ridicata, cei de la Asus optand pentru un Intel Core i5 de 1.7GHz care reuseste o colaborare perfecta cu cei 4GB de memorie RAM.

Nici placa video nu poate fi trecuta usor cu vederea, asta pentru ca ajuta la redarea imaginilor in format HD. Noul Asus TX300CA-C4023H mizeaza pe o placa video integrata, este vorba despre Intel HD Graphics 4000, memoria maxima pe care o poate utiliza ajungand chiar si la 1.5GB. Tot din configuratia hardware a acestui ultrabook fac parte cele doua hard disk-uri, este vorba despre un SATA de 500 de GB care este montat in deck, dar si de un SSD de 128 de GB de care va puteti bucura chiar si atunci cand folositi display-ul pe post de tableta.

Trecem usor usor spre zona multimedia pentru ca Asus TX300CA-C4023H are de oferit multe surprize pentru pasionatii acestui segment. Incepem insa cu piesa de rezistenta a acestui laptop, este vorba despre display-ul de 13.3 inci care dispune de tehnologia LCD LED cat si de un sistem touchscreen extrem de inteligent. Calitatea de baza a acestui display ii confera lui Asus TX300CA-C4023H un avantaj in fata concurentei, este vorba despre sistemul de prindere care il face un hibrid desavarsit.

Asus TX300CA-C4023H este unul dintre acele laptopuri care dispune de numeroase facilitati multimedia, de la tastatura iluminata pentru o utilizare eficienta chiar si pe timp de noapte si pana la sistemul audio produs de Bang & Olufsen ICEPower, probabil unul dintre cele mai performante sisteme audio pe care le-ai utilizat vreodata. Dotarile multimedia nu se opresc aici, Asus TX300CA-C4023H dispunand de o camera foto HD de 5MP cu posibilitatea filmarii in format 720p, numeroase porturi de conectivitate precum si Bluetooth sau Wi-fi, tehnologii care va permit un transfer rapid de date si o conexiune la internet fara prea multe batai de cap.

Pretul acestui laptop este de aproximativ 6000 de lei insa il puteti regasi oricand la un pret mult mai mic daca accesati sectiunea noastra de anunturi electronice.

Lasă un comentariu