Inchirieri apartamente, un domeniu sezonier sau nu?

Cererea pentru inchirieri de apartamente, garsoniere sau case inregistreaza o crestere destul de mare fata de alti ani. Spre exemplu stundetii care ajung din provincie in Bucuresti sau in alt oras al tarii si au nevoie de cazare, si chiar familii care nu doresc sa se implice momentan in cumpararea unui apartament, cu un credit pe care vor trebui sa-l plateasca cativa ani buni.

Cel mai usor mod pentru cei care doresc sa-si gaseasca un apartament cu chirie este Internetul, o sursa nesfarsita de informatii. Agentiile imobiliare sunt prezente online in numar foarte mare, asa ca avem de unde alege o locuinta. Exista o multitudine de site-uri de anunturi inchirieri apartamente precum si vanzare sau cumparare. Preturile, mai mici sau mai mari in functie de dotarile si utilitatile apartamentului au in ultima perioada o tendinta de crestere.

  Desi se stia ca preturile la inchirierea de apartamente sunt mai ridicate in lunile de toamna, deoarece atunci incepe anul universitar. Studentii care nu au apucat un loc in camine au nevoie de o cazare, si atunci agentii imobiliari precum si proprietarii de apartamente isi permit cresterea preturilor. Daca asta se intampla acum cel putin 1 an, momentan se observa o constanta a preturilor, deloc mici si nefondate, daca este sa ne luam dupa utilitatile pe care le ofera.

Ajungem astfel la concluzia ca poate fi vorba totusi de un domeniu sezonier. Desi apartamente se cauta mai tot timpul anului, toamna este cel mai ridicat nivel in privinta inchirierilor de locuinte.

Pentru cei interesati va invitam sa accesati site-ul www.publicanunturi.ro unde veti gasi anunturi de inchirieri apartamente, precum si vanzari si cumparari de alte bunuri, servicii, oferte turism sau locuri de munca.

Lasă un comentariu