Animale de companie –prieteni de suflet pentru suflet

Sa iubesti si sa fii iubit reprezinta scopul unei vieti fericite. Astfel fiecare dintre noi cauta sa ofere, si-n acelasi timp sa primeasca acest nobil sentiment. Uneori persoanele din jurul nostru sunt prea ocupate, stresate, nepasatoare pentru a oferi acest sentiment si pentru a avea disponibilitatea necesara sa-l primeasca. Ei bine, mereu doritoare de a oferi si de a primi dragoste, sunt amuzantele si iubitoarele animale de companie.

Animale de companie –prieteni de suflet pentru suflet

Mereu acolo pentru noi, mereu gata sa ne ofere prin gesturi simple si calduroase un alint pentru suflet, pisicutele, cateii dar si hamsterii, broastele testoase sau pestisorii reprezinta prieteni adevarati care stiu ca adevaratele sentimente sunt acelea in care nu exista niciun fel de interes.

Un animalut de companie nu-ti va cere niciodata cont de ce ai intarziat intr-o noapte acasa sau de ce nu ai chef sa-i vorbesti atunci cand esti obosit. Va fi mereu atent cu sentimentele tale si va fi langa tine ajutandu-te sa treci peste orice moment greu. Iti va intra cu usurinta-n suflet si va incerca sa-l inteleaga si sa-l aline.

Pentru ca dragostea reprezinta calitatea sufletelor nobile, alege sa o primesti si sa o oferi unor animale de companie care stiu sa raspunda cu aceasi intestitate acestor sentimente care definesc viata traita frumos.

Lasă un comentariu